Invitation au Voyage met Jeane Seah en Jay Henry Kester (NL)

Invitation au Voyage met Jeane Seah en Jay Henry Kester (NL)

Vernissage – Vrijdag 7 april 2017 vanaf 19.00 uur

Voor de eerste expositie van ons tweede seizoen nemen we u graag mee op reis. Uw reisleiders zijn twee kunstenaars, allebei even origineel en getalenteerd. Galerie Nakai presenteert:

Jeane Seahsilver & gold

De zeer veelzijdige en productieve kunstenares Jeane Seah presenteert een kleine selectie uit haar enorme œuvre bronzen beelden en organische sierraden. Elk werk vertelt iets over haar leven in verschillende exotische landen, haar moederschap, haar werk als model voor fotografen en als muse van de bekende Nederlandse schilder Nico Vrielink. Met name in de sierraden zijn vaak elementen verwerkt met een verhaal. Zoals een tand van een overleden hond, of een op het strand in Bali aangespoelde zaadlob. Tijdens de vernissage zal Jeane graag meer vertellen over haar werk.

Zie ook de website Jeanseah.com

 

Jay Henry Kester

Upstairs by a china lamp
De amerikaan James (Jay) Henry Kester exposeert in Galerie Nakai zijn ‘boxes’: kijkdozen met scènes uit zijn eigen rijke leven. Elke box is als een theatraal en persoonlijk reisverslag, en de voorstelling speelt zich dan ook regelmatig af in de gay scene. Van het vreemde klasgenootje dat steeds in tutu wilde dansen tot de wilde verhalen van een aan aids gestorven vriend met een voorliefde voor koken, sauna’s en billen­koek… het komt allemaal ten tonele. Ook Jay Henry geeft graag een toelichting bij zijn werk tijdens de vernissage.

Zie ook de korte documentaire van Jim Burge.
Website: jhkesterboxes.wordpress.com

 

 

 

Un commentaire

Leave a comment

Your email address will not be published.

You must be logged in to post a comment.

screen-shot-2016-11-18-at-22-16-01
Abonnez-vous!